2012

   IAnul 2012ata-ne ajunsi in anul trei de gratie al ONG-ului nostru.. In acest an am avut parte si de continuari ale unor proiecte din anii trecuti, am avut parte si de succesuri dar si de parti mai putin frumoase. Oricum, vorbind la modul general, a fost un an bun pentru noi si anul 2012..

   In anul 2012 ceva deosebit a fost dat de colaborarea noastra cu Asociatia Victimelor Accidentelor de Circulatie din Romania – A.V.A.C. Romania. In acest an, in data de 10 august, am sarbatorit si in orasul nostru Ziua Fara Accidente Rutiere. Evenimentul a fost, zicem noi, deosebit si a iesit exact asa cum ne-am dorit.

  Am avut, dupa cum am zis, si continuari – Ziua Mondiala a Apei, Let’s Do It, Romania (acum am fost alaturi de coordonatorul judetean ca si consultant tehnic) dar si invitatii din partea Reprezentantei Comisiei Europene in Romania la proiectul lor – “Europa, Casa Noastra”.

   Vorbeam de insuccese.. Pentru noi in anul anterior ceva deosebit a fost concursul de poezie.. pornind de la succesul avut in 2011 am dorit sa continuam si in 2012, cu o a doua editie dar..nu a iesit asa cum ne-am dorit. Totusi, pana la urma, si esecurile fac parte din viata noastra iar noi am trecut prin anul 2012 cu toate cele: fie bune, fie rele, ceea ce ne-a bucurat la final de an este faptul ca la sfarsitul anului, uitandu-ne in urma, ne-am adus aminte cu bucurie si de acest an: ANUL 2012..

Leave a Reply