Spectacol HOPE

    La initiativa unor tineri inimosi si foarte talentati s-a realizat, in data de 13 iunie, un spectacol deosebit sustinut in incinta salii a Casei Tineretului (multumim si pe aceasta cale conducerii si celor implicati direct – multumim dl Mihai!!).

    In faza initiala se dorea a fi un spectacol caritabil, toti banii stransi urmand a ajunge la un tanar din localitatea Bistrita care suferise un accident de masina si care avea nevoie de orice ajutor pentru recuperarea de dupa spitalizare si nu numai. Din diverse motive nu s-a putut ajunge la un punct comun si spectacolul a fost dedicat tinerilor, atat celor din sala cat si celor de pe scena. Banii colectati au fost “folositi” de tinerii participanti pentru un after-party organizat la Celtic Pub.

     Spectacolul a fost deosebit si a aratat ca mai sunt tineri care vor si pot face si altceva decat ceea ce “se asteapta” de la generatia lor. Succese maxime, “copii”!! Cine a fost in zona? Nume despre care poate deja ati auzit sau despre care sigur veti auzi: Ciwpa (organizator si omul cu ideea), Ferraru, Oana Cenusa (DAA, o cunoasteti, nu?), Andra Victoria, Stefania Cristina, Roxana Maria, Butzii Adrian, NO Stress (sunt “nebuni”, baietii astia!!), Trip, MGE, Maxy, Eclipsa, Tania Luiza, Maria Mirabela (nu se “sperie” nici cand trebuie sa cante fara negativ!), Alexandra Adriana, Oprita Andreea, Gizzy Zlow, MC Casper, BEEP, Tati  (one man show).

[Best_Wordpress_Gallery id=”9″ gal_title=”Spectacol HOPE”]