NHS – concurs afise

    NO Hate Speech.. sau ce putem spune despre violenta verbala, discursul instigator la ura, discriminari sub diverse forme? Se pot spune multe. Dar, asa cum se spune o imagine face cat o mie de cuvinte… Pornind de la aceasta idee am organizat un concurs de afise, fotografii legate de aceste aspecte.

   Concursul a avut o participare nesperat de buna pentru perioada scurta avuta la dispozitie. Totul a fost posibil cu munca si implicare din partea tuturor, inclusiv doamnelor profesoare (Mirela Rusu, Liliana Ionescu, Fratila Mirela Laura) – lista completa aici.

     Lucrarile participante au fost “pregatite” de noi si, cu sprijinul deosebit din partea primariei si a Directiei de Cultura care ne-au permis expunerea lor in incinta Castelului de Arte. Tot aici, la ultimul etaj, au avut loc si intalniri intre coordonatorii proiectului si tineri din Dr.Tr. Severin si nu numai.

   Au participat tineri nu doar din Dr.Tr.Severin ci si si din Strehaia, asa ca aria geografica a concursului a depasit granita orasului nostru. Toate lucrarile le puteti vedea si aici, noi multumim si apreciem toate lucrarile! Dintre ele un juriu format din 3 persoane au apreciat lucrarile din diverse puncte de vedere (al mesajului transmis, al incadrarii pe tema si al calitatii actului artistic) si au fost alesi cinci castigatori:

                                                                             Premiul I                 – Petculescu Valentina Atena

                                                                            Premiul al II-lea   – Onea Florin

                                                                            Premiul al III-lea – Butoi Aliexandra

                                                                            Premiul al III-lea – Robu Dalia Alexandra

                                                                            Premiul Special    – Stoian Marinela Gabriela

Cei cinci castigatori au fost premiati, din fondurile asociatiei noastre, cu diverse echipamente IT in valoare totala de aproximativ 600 de lei.

Multumim tuturor castigatorilor si va asteptam in continuare!!

[Best_Wordpress_Gallery id=”11″ gal_title=”Concurs Afise NHS”]