Gala ONGT-urilor mehedintene – 2014

    Fiecare an se termina cu un mic bilant, o..privire aruncata pe furis asupra a ceea ce s-a intamplat, cu bune si rele, in anul care sta se incheie…Si, ca in fiecare an, de ceva vreme, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret incearca sa stranga sub acelasi acoperis ONG-urile de tineret, voluntari, coordonatori, sportivi, antrenori, toti cei implicati si dedicati tinerilor si sportului in general.

   Si in 2014, ca si in 2013, acoperisul a fost pus la dispozitie cu cea ma mare deschidere de catre Scoala Generala nr. 7. Multumim si noi pentru casa oferita. Si noi am fost, ca de fiecare data de la anul de gratie 2010 pana in prezent, acolo. Acum a fost cu atat mai deosebit cu cat am avut alaturi de noi multi oameni, tineri si nu numai, pe care i-am cunoscut in cursul acestui an. Au fost prietenii si colaboratorii de la Act Integration, au fost parte din tinerii care au participat la concursul nostru de afise (vezi NHS – Concurs de Afise) si, nu in ultimul rand, am beneficiat de prezenta deosebita colegei de la Agenda 21 – Andreea Tataru.

    Cu aceasta ocazie, in acest cadru festiv, am premiat si noi tinerii si copiii care au iesit pe locuri fruntase la concursul mentionat cu cateva randuri mai devreme.

     Aici, si cu aceasta ocazie, am cam tras linie si, asa cum am zis ne-am uitat in urma. Si, cu toate greutatile din acest an si, mai ales cu cele venite din 2013, cred ca ne-am revenit. Am avut un an plin, am cunoscut oameni deosebiti si ne-am imbogatit cu cunostiinte noi, cu prieteni si amici noi. Totul a fost superb si speram sa continuam, in 2015, pe aceasi linie.

VA MULTUMIM TUTUROR!!

[Best_Wordpress_Gallery id=”12″ gal_title=”Gala ONGT-urilor mehedintene – 2014″]