Ajuta-ma.org

PR2010_ajutama    Acest proiect este practic primul nostru proiect şi sâmburele care a dus la naşterea acestei asociaţii.Ideea acestui proiect a plecat de la o întâmplare petrecută la sfarsitul anului 2009. În drum spre locul de munca, în taxi, am auzit la radio prezentarea unui caz: domnişoara Claudia Chelan de 24 de ani, studentă la medicină în ultimul an care are nevoie de o sumă foarte mare pentru tratament (detalii pe site-ul personal: www.claudiachelan.eu).

   Am încercat să memorez numele site-ului dar nu am reuşit. Într-un final am reuşit să îl găsesc şi să donez o sumă modică prin serviciul teledon prezent pe site. Atunci am realizat că multe din prezentările făcute în massmedia (mai ales de tip radio şi TV) nu au tot timpul efectul scontat deoarece se prezintă foarte succinct datele necesare pentru a face o donatie (poate sunteţi destui cei care aţi văzut la TV sau ati ascultat la radio despre un caz şi nu aţi avut suficient timp să notaţi contul sau alte date). De aici a luat naştere acest site – www.ajuta-ma.org, site care pune la dispoziţia donatorului o metodă simplă şi modernă de a dona cu ajutorul cardului bancar. Serviciul de plăţi cu cardul este implementat cu ajutorul celor de la Gecad Epayment.

  Up-date 2013

   Spre marea noastra dezamagire, din cauza faptului ca acest proiect nu a avut impactul dorit dar si din motive financiare, in anul 2013 am tras pe linia moarta acest prim proiect si, pana la urma, proiectul care m-a facut sa pun bazele acestei asociatii. Poate, in viitor, vom demara acest proiect sub o alta forma, cu alti parteneri, cine stie ce ne poate aduce viitorul..