(YUP) tinerii noştri talentaţi.. – ep. 1 Chiţimia Adriana Alexandra

YUP2015_Chitimia      Aşa cum a promis încă de săptămâna trecută vom încerca, în cadrul acestei rubrici, să prezentăm tinerele talente ale oraşului nostru şi, credeţi-mă, sunt destule!! Prima noastră vedetă este..dar mai bine să o lăsăm pe ea să se prezinte..

Î: Repede şi pe scurt două-trei vorbe despre tine. Glumeam, pot fi şi trei-patru.

R: Numele meu este Chițimia Adriana Alexandra și am 14 ani. La vârsta de 8 ani începusem să simt emoțiile  ce  te  copleșesc pe scenă. Când vezi reacția spectatorilor atunci când iți ascultă muzica și le place, te simți foarte bine. Asta iți dă putere să continui ceea ce faci. Atunci când cânți trebuie să transmiți fiecare cuvânt, fiecare sunet. Astfel, ascultătorului o să-i facă și mai mare plăcere să te privească. Trebuie să se potrivească fiecare gest pe care îl redai cu ritmul melodiei. Nu poți sa dansezi vals pe o melodie ritmată :)).

Î: Ce ai vrea să faci pe viitor?

R: Chiar nu știu… Ce-o fi, o fi. Încă nu-mi fac planuri de viitor. Trăiesc în prezent și mă bucur de el din plin :).

Î: Cu muzica ce..o să faci?

R: Muzica este doar o pasiune. Nu mă văd în viitor vreo profesoară de muzică sau cântăreață la operă. Prin muzică îmi place să mă destind și să evadez din programul meu încărcat. 

Î: Ce planuri ai pentru vara asta?

R: 1. Să ma relaxez cât mai mult.  2. Să mă distrez cât mai mult cu prietenii.  3. Cât mai multe spectacole.

Î: Ce sfat le-ai da celor care vor să se apuce de muzică?

R: Începeți cu melodii ușoare. Nu vă avântați la melodii grele fiindcă necesită foarte multă muncă și foarte multe repetiții să poți face unele inflexiuni sau să ajungi la anumite sunete. De asemenea, înscrieți-vă la un cerc de muzică și cereți părerea unui profesor despre vocea voastră și ce gen de muzică v-ar pune în valoare. Nu în ultimul rând, simțiți-vă bine în pielea voastră și nu ascultați de invidioși.

Î: Ai un motto, o idee, o frază care să te ghideze în viaţă, în ceea ce faci?

R: DAA! Motto-ul meu: Prin muncă și ambiție poți face orice!

Mulţumim foarte mult pentru tot, Alexandra!! Toate răspunsurile, dar şi întrebările (cu foarte mici intervenţii din partea „editorului” aparţin Alexandrei). Aştepăm cu nerăbdare următorul/următoare vedetă!!

Să ne citim cu bine!

 Augustin M.M.


Nota: Nu uitati, articolul este preluat din ceea ce s-a publicat in Publistar, in data de 17.07.2014