(YUP) tinerii noştri talentaţi.. – ep. 3 Georgian Marian

YUP_2015_GeorgianSuntem la episodul cu numărul trei şi, spre marea mea bucurie, avem şi un reprezentant…masculin. Dacă primele două episoade au fost dedicate (cum era şi normal) domnişoarelor, în acest episod avem pentru dumneavoastră un tânăr foarte talentat. Mai multe despre el vom afla direct de la sursă.

Î: Salutare şi mulţumesc pentru că ai acceptat să fi primul bărbat, să fi cel care „rupe” supremaţia fetelor. Cine eşti şi..ce ai făcut în ultimii cinci ani?

R: Salutare ţie şi cititorilor revistei Publistar, mulţumirile mele ţie şi acestei publicaţii!! Despre mine.. eu sunt Georgian Marian, mă apropi cu repeziciune de 20 de ani, născut şi crescut în Severin. Sunt singur la părinţi, momentan lucrez pentru a-mi echilibra..situaţia financiară.

Î: Mulţumim pentru introducere. Frumoasă vârstă.. ca la 20 de ani, vorba cântecului.. Ce liceu ai terminat? Ceva pe profil de muzică, cumva?

R: Şi nu..şi da. Am urmat cursurile Colegiului Naţional Domnul Tudor din Severin. În ceea ce priveşte studiile muzicale..am şi astfel de studii: am studiat canto la Şcoala de Artă Nichita Stănescu cu doamna Gina Ispăşoiu – căreia doresc să îi şi mulţumesc din inimă şi pe această cale.

Î: Îi mulţumim şi noi. Mai ales că, din cei trei intervievaţi de până acum, eşti a doua persoană care a beneficiat de îndrumarea dnei Gina Ispăşoiu. Dacă e să rămânem tot pe domeniul muzical următoare întrebare logică ar fi: cum ai descoperit că ai talent, chemare pentru aşa ceva?

R: Dacă e să o luăm cronologic ar trebui să spun că am încercat mai multe..chestii până la muzică. Am început cu sportul dar am văzut că nu e de mine, am continuat cu desenul, aceaşi problemă. Până la un moment din clasa a VII-a când doamna de muzică m-a pus să învăţ şi să cânt melodia „Oficial îmi merge bine” – SIMPLU. Şi.. aşa a început totul.

Î: Mi-a plăcut foarte mult prestaţia ta de la spectacolul din 13 iunie, spectacol de la care a pornit, pentru mine, toată această..”aventură” alături de voi. Alte spectacole, festivaluri, concursuri?

R: Da.. am avut diverse participări, fiecare participare îmi este dragă într-un fel sau altul. Dar şi pentru mine spectacolul amintit înseamnă mult – a fost primul spectacol la care a participat şi mama mea, pe care o iubesc şi căreia îi multumesc din inimă pentru TOT ce a făcut pentru mine!!

Î: Îmi aduc aminte acel moment, a fost foarte deosebit. Ai zis că ai început.. SIMPLU, ce alte formaţii sau artişti preferi, un top 3?

R: Mie îmi plac toate genurile muzicale, ascult de la jazz la muzică populară, de la rock până la hip-hop. Ca artişti..îmi plac foarte mulţi dar, dacă e să mă limitez la un top 3: îmi place foarte mult Smiley (este idolul meu), Alex Velea şi Grasu XXL.

Î: La final vreau să ne spui..cum este Georgian Marian, omul?

R: Un băiat care nu are noroc în dragoste, un băiat direct, deschis la orice, sensibil, optimist şi iubăret.

Mulţumim, Marian!!

 Augustin M.M.


Nota: Nu uitati, articolul este preluat din ceea ce s-a publicat in Publistar, in data de 17.07.2014