(YUP) tinerii noştri talentaţi.. – ep. 4 Drăghici Anamaria Roxana

YUP2015_DraghiciSuntem la episodul cu numărul patru şi se pare că orașul nostru este plin de vedete in devenire. Astăzi o vom cunoaște pe Roxana.. dar ce ar fi să o las pe ea sa se prezinte, aşa cum v-am obişnuit, prin rândurile unui mini-interviu..

Î: Bună.. Cine eşti, de unde eşti şi..

R: Bunăă! Mă numesc Drăghici Anamaria Roxana, am  15 ani. Sunt născută în municipiul Craiova dar de un an locuiesc in Drobeta Turnu Severin.

Î: Interesant ! De ce te-ai mutat din Craiova?

 R: Am suferit o pierdere dureroasă, tatăl meu a plecat dintre noi acum 2 ani, iar mama mea s-a recăsătorit.

 Î: Imi pare rău, cred că a fost foarte greu pentru tine, sincere condoleanţe.. Sunt convins că deşi au trecut doi ani încă e greu.. Cum te-ai apucat de cântat?

R: Cânt de când mă știu iar primele cursuri de canto le-am început acum 4 ani, la Palatul Copiilor din Craiova. Din păcate, din cauza programului incărcat, am fost nevoită să renunț. Acum iau lecții de canto sub îndrumarea domnului profesor Valentin Croitoru la Palatul Copiilor din Severin, de aproximativ 6 luni. 

Î: Din câte am aflat ai participat anul acesta şi la X Factor. Poţi să ne spui mai multe despre experiența pe care ai avut-o la acest concurs?

R: A fost minunat! Am cunoscut o grămadă de oameni extraordinari , care știu să se ocupe aşa cum trebuie de un artist în devenire. Din păcate nu am trecut mai departe dar.. nu mă las bătută și o să-mi încerc norocul şi anul viitor!! 

Î: O să fim acolo să te susținem! Ce ai de gand să faci cu viitorul tău?

R: În momentul de fată sunt absolventă de gimnaziu si astept să-mi îmbrățișez noua școală. Speram să rămân elevă a Colegiului Național “Gheorghe Țițeica” dar.. am reuşit să intru la Colegiul Naţional Pedagogic Ştefan Odobleja. Muzical vorbind  o să continuu cu lecțiile de canto pe care le voi aprofunda din toamnă, o să particip la cât mai multe concursuri și festivaluri. Muzica este totul pentru mine și îmi doresc foarte mult ca aceasta să-mi reprezinte viitorul. Îmi doresc, cât mai curând posibil, să fiu recunoscută ca o interpretă de muzică ușoară foarte apreciată. Poate că mintea îmi zboară departe dar acesta este visul meu și voi renunța la orice pentru a-l îndeplini!

Î: Ce muzică preferi să..ataci?

R: Păi..ca şi stil muzica pop, dance – muzica ritmată, plină de viaţă!!

Î: Am înteles, mulţumesc. Acum un top trei artişti sau formaţii preferate?

R: Rihanna, Andra, Ed Sheeran, Shakira, One Direction. 

Î: Ultima întrebare.. cum este, de fapt, Anamaria Roxana, Roxy cea..”nebunatică” de pe scenă e totuna cu Roxy..cea de zi cu zi?

R: Cu singuranţă că Roxy de pe scenă e la fel şi în viaţa de zi cu zi, uneori chiar prea energică şi nebunatică, ca să te citez. Cred că asta e sursa mea de energie: fericirea, râsul, prietenii. Asta mă alimentează şi îmi dă o stare potrivită pentru a urca pe scenă şi a-mi face treaba ca la carte. Fără un  dram de nebunie totul e anost şi plictisitor. Cred că asta e remediul oricărei boli!! 

Mulţumim Roxy şi multă baftă!!!

 Augustin M.M.


Nota: Nu uitati, articolul este preluat din ceea ce s-a publicat in Publistar, in data de 17.07.2014