Impreuna pentru Viitor!

Afis_03

    Impreuna pentru viitor – este un spectacol caritabil care a pornit la initiativa laudabila a trei tineri, in frunte cu domnisoara Rocsi SII si alaturi de Butzii si  Ciwpa. Noi ne-am alaturat lor si am incercat sa ii ajutam cu tot ce se poate, actiunea si reusita – sigur va fi o reusita – va fi meritul lor, pentru munca si implicarea lor. Nu trebui uitati nici tinerii care, din propria initiativa si cu titlu gratuit, vor veni la spectacol pe scena: Maria Mirabela, Dorina Opran, Andreea, Ingrid Boiangiu, Monica Albu, Gizzy, Trip, Walk, Zodi, Butzii, Ciwpa, fetele de la No Name Crew si..chiar Rocsi SII!!

    Banii care se vor strange in urma spectacolului vor ajunge la copiii institutionalizati (copiii in varsta de 0-4 ani). Multumirile noastre anticipate se duc si catre cei care vor veni la spectacol si, pe langa timpul alocat acestui eveniment vor scoate si cativa banuti pentru aceasta cauza nobila.

       Alaturi de noi sunt, ca de fiecare data, partenerii nostri media permanenti – Piata_Severineana si ProFun. Multumim, dragi prieteni!!!

UP-date: Din pacate s-a retras ADDA – Andra Victoria.  Si.. o mica supriza, se pare ca vom avea si.. ceva produse cu care vom pune la cale o mica tombola?! Va asteptam cu drag!

Prezente media: Piata Severineana – 2015.03.27, Piata Severineana – 2015.03.31.