Spectacol Caritabil – Impreuna pentru viitor – After..

spectacol_01

       S-a terminat si spectacolul… Revenim, cu ceva intarzieri datorate sarbatorilor, putin..a lenii, cu cateva imagini si pareri de la spectacolul caritabil “Impreuna pentru Viitor” organizat la initiativa celor trei tineri: Rocs Sii, Butzii si Ciwpa. Ne-a sustinut moral si Directia judeteana pentru Sport si Tineret Mehedinti.

     Spectacolul a fost ok, tinerii care au fost pe scena au facut o imagine frumoasa, un mic minus poate fi dat de sonorizare. Dar, fiind totul cu titlu gratuit – aici trebuie sa multumim din nou celor de la Fundatia pentru Tineret. Dupa numarul de bilete impartite la tombola – multumim (spre rusinea mea nu stiu cine a fost “responsabil” de acele premii de la tombola) si celui/celei care a adus produsele – dupa numarul de bilete au fost peste 100 de persoane, s-au strans in jur de 450 de lei din care au fost achizitionate, de catre organizatori, diverse pentru copiii de la Centrul de Plasament din Dr.Tr.Severin.

      Singura problema aparuta a fost acel incident nefericit – produs in partea de sus a salii – cu acea tanara care fuma in sala si cu altercatiile ulterioare.. Ne pare rau mai ales ca a fost ceva care nu a tinut de noi dar, fiind implicati in acest proiect ar fi trebuit sa luam masuri in aceasta privinta… Ne cerem, si pe aceasta cale, scuze dl Mihai..

   Cam atat. si..sa ne auzim cu bine!! A, si multumim pentru foto – SANTIS!

[Best_Wordpress_Gallery id=”17″ gal_title=”Impreuna pentru Viitor”]