A.N.D.A. – acum si pe GOOGLE PLAY!! (Android.app)!!

2015_android

 In acest an, 2015, am implinit 5 ani de cand am aparut in mediul ONG mehedintean. Pentru acest an ne-am propus sa avem parte de cat mai multe proiecte puse in practica de noi sau in care sa fim implicati ca parteneri si/sau sustinatori. Dar, pe langa aceste aspecte, am dorit si ne dorim sa ne facem cat mai cunoscuti pe noi dar si celelalte ONG-uri mehedintene. In aceasta directie, in curand, vom demara un proiect cu finantare MST/DJST – o revista on-line axata pe domeniul tineretului si a mediului ONG (si nu numai). Dar…mai multe in curand.

   qecode_appCeea ce doream sa va aducem la cunostiinta acum este alta directie in care am mers in ceea ce priveste vizibilitatea noastra. In acest sens am dezvoltat o mica aplicatie pentru telefoanele cu sistem de operare Android. Aplicatia de gaseste pe Google Play si, pentru o functionare normala, necesita conexiune la internet. Puteti sa o descarcati folosind codul QR din imaginea din acest articol (sau din partea dreapta a articolului) sau cautand direct pe Google Play cuvantul cheie “andadts” – aplicatia are o iconita care infatiseaza o inima tinuta in palme.

    Aplicatia aduce, sub o forma mai concentrata, cate informatii: date de contact, selectii de articole de pe site, scurta prezentare, diverse chestionare online, cateva galerii cu imagini, etc. Va multumim si va invitam sa descarcati aplicatia si sa ne spuneti parerea si eventualele comentarii si sugestii la adresa noastra de email office@anda-dts.org.