Exercitii de pregatire ISU Mehedinti

2015_05_28_pompieri2                In cursul zilei de joi, 28 mai a.c., toate subunităţile de pompieri din cadrul ISU “Drobeta” au fost implicate în organizarea unor exerciţii privind intervenţia pentru stingerea incendiilor.

              Detaşamentul de pompieri Dr.Tr.Severin, Garda de intervenţie Baia de Aramă din cadrul Detaşamentului Orşova, Staţia de pompieri Vj Mare, dar şi Pichetul de pompieri Strehaia au organizat şi desfăşurat, astăzi, exerciţii cu forţe şi mijloace în teren, privind intervenţia pentru stingerea incendiilor izbucnite la obiective cu risc de incendiu din raionul propriu de intervenţie.

            Exerciţiile planificate de către pompierii mehedinţeni s-au desfăşurat,  astăzi, la o pensiune din Baia de Aramă, la o staţie PECO din oraşul Vj. Mare, la o şcoală din oraşul Strehaia, dar şi la o societate comercială din municipiul                        Dr.Tr.Severin.

           Astfel de exerciţii de pregătire (antrenamente) se desfăşoară lunar, de către subunităţile de intervenţie din cadrul ISU „Drobeta” al judeţului Mehedinţi, la obiective din raionul de intervenţie, acestea fiind planificate                într-un program de pregătire anual, având ca scop perfecţionarea deprinderilor participanţilor pentru organizarea, conducerea şi executarea operaţiunilor de intervenţie în situaţii de urgenţă.

           Scopul exerciţiilor a fost atins prin verificarea capacităţii de acţiune în cazul producerii unor astfel de evenimente, care presupune o desfăşurare amplă de forţe şi mijloace.

PURTĂTOR DE CUVÂNT

Plt. maj. Ramona NISTOR

[Best_Wordpress_Gallery id=”24″ gal_title=”2015_05_28_Pompieri02″]