Si..a fost – 30 Mai 2015 – “Festivalul Luminii” DTS

      30 m2015_05_30_festivalai, de pe la ora 20:30, Parcul Rozelor. Festivalul Luminii. Extraordinar.  Chiar a fost ceva deosebit, a fost o lectie pe care tinerii (chiar putem spune copiii) de la Centrul Local Aetos din cadrul Organizatiei Nationale “Cercetasii  Romaniei” ne-au oferit-o noua, celor mai tineri, mai batrani sau chiar trecuti cu multi, multi ani prin viata…

     Ceea ce au facut acesti tineri, faptul ca au adus atat puhoi de lume in zona desfasurarii evenimentului, este de departe depasit de alte valente ale evenimentului: a fost organizat de tineri, cu resurse financiare mai mult decat limitate, nu cu bugete.. cu xxxxx cifre si, mai ales, au incercat sa ne aduca aminte ca putem fi fericiti, chiar si pentru cateva clipe, bucurandu-ne de chestii “marunte”.

       Un zambet, o lumina aprinsa in noapte, o strangere de mana a celui de langa noi (prieten/prietena, sot/sotie, mama/tata/fiu/fiica, frate/sora, etc), un cantec,  o imagine, un sunet, pot face multe.. Doar sa avem puterea de ne rupe de cotidianul atat de agitat si de viata cu un ritm atat de rapid, sa avem puterea de a vedea, de a auzi, de a simti…

     Pentru ceea ce a fost acolo statisticile nu isi au nici un rost: nu conteaza daca au fost 1000 sau 2000 de gulgute, daca au ajuns in zona 1000 de oameni sau 5000 de oameni… conteaza ca cei care au ajuns sa fi simtit ceea ce au vrut acesti tineri deosebiti sa transmita iar cei care nu au putut sa ajunga sa fie tentati sa fie alaturi de ei in anul si anii urmatori. Pentru fotografii puteti sa acesati acest link.

    Multumim, Aetos, pentru aducerea aminte asupra a ceea ce este cu adevarat important in viata: un zambet, o lumina, o strangere de mana, un cantec, o imagine, un sunet..

[Best_Wordpress_Gallery id=”25″ gal_title=”2015-05-30-festival”]