Club Jurnalism online – “YOUth on-Line”

2015-06-30_Afis    Proiectul Club jurnalism on-line „YOUth on-Line” este inițiat de Asociația Nike de Dezvoltare și Ajutorare alături de cei doi parteneri oficiali (Biblioteca Județeană I.G. Bibicescu Mehedinti și Piața Severineană/ProFun – partenerul nostru media permanent) cu finanțare de la Ministerul Tineretului și Sportului prin Direcția Județeană pentru Sport și Tineret în cadrul Concursului Local de Proiecte.

   Proiectul nostru se încadrează la Cultură și Educație non-formală, Sprijinirea şi stimularea creativităţii şi performanţei tinerilor în diverse domenii ale industriilor creative (publicitate, arte vizuale, artele spectacolului, cercetare-dezvoltare, software etc.).    Scopul proiectului: Infiintarea unui club de jurnalism online si a unei reviste online.

Activitățile proiectului:

A1. Selecția a 10 tineri (cu talent în jurnalism, literatură, fotografie, arte vizuale, etc);

A2. Instruirea celor 10 tineri printr-o serie de cursuri și semninarii în domeniile specifice și în utilizare platformă site tip CMS;

   A3. Schițarea siteului, repartizarea pe departamente a tinerilor și simularea modului de lucru cu siteul (când este on-line);

   A4. Lansarea oficială a siteului – conferință de presă;

   A5. Continuarea activităților specifice ale clubului de jurnalism precum și a postărilor în cadrul revistei on-line;

   A6. Conferință de presă închidere proiect, prezentare rezultate proiect;

   A7. Monitorizare proiect (pe durata întregului proiect);

   A8. Promovarea proiectului (pe toată durata proiectului);

Perioadă desfășurare:   01.07.2015 – 15.10.2015

TE AȘTEPTĂM!!!:   Dacă ești un tânăr cu talente deosebite la scriitură, pictură, caricatură, fotografie, tehnoredactare, grafică computerizată sau pur si simplu vrei să vezi cum ar fi să lucrezi la o revistă online te așteptăm !!! Trimite-ne un CV, o fotografie reprezentativă, o mică scrisoare de intenție (pur și simplu scrie-ne de ce ai vrea să fi alături de noi și de ce ar trebui să te alegem) și 1-3 lucrări care consideri că te reprezintă pe tine și talentul tău!!

Pentru asta ai timp, data limită este 12.07.2015, toate acestea le așteptăm pe adresa asociatianike@yahoo.com!! 

 

Coordonator proiect,

Mufturel Augustin-M.