ISU Mehedinti – Buletin Informativ 10 iulie 2015

2015_07_10_pompieri    În data de 09.07.2015, la ora 08:07, Detaşamentul de Pompieri Drobeta Tr. Severin a intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi 9 subofiţeri, în mun. Dr.Tr.Severin pentru asigurarea măsurilor de apărare împotriva incendiilor la un transformator electric, din care se  degaja fum.

    Tot joi, 09.07.2015, la ora 08:50 , Staţia  de Pompieri Vînju Mare  a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă, 1ofiţer şi 6 subofiţeri, pe raza localitaţii Recea, comuna Punghina pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată. Au ars cca. 0,5 ha vegetaţie uscată. Au fost salvate culturile de păioase din vecinătate.

    De asemenea, la ora 09:58, Detaşamentul de Pompieri Drobeta Tr. Severin a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă, 1 ofiţer şi 6 subofiţeri, în mun. Dr.Tr.Severin pe centura ocolitoare a oraşului pentru asigurarea măsurilor de apărare împotriva incendiilor la un accident rutier, un autotren s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Autotrenul nu avea încărcătură periculoasă.

   La ora 10:26, Detaşamentul de Pompieri Drobeta Tr. Severin a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă, o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime şi 7 subofiţeri, în mun. Dr.Tr.Severin, pentru degajarea unei bucăţi de tencuială de la etajul IV al unui bloc de locuinţe, ce punea în pericol siguranţa cetăţenilor. S-a acţionat cu accesoriile din dotare şi au fost îndepărtaţi cca.50mp de tencuială.

    La ora 23:17, Pichetul de Pompieri Strehaia a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi 6 subofiţeri, în satul Cearânganul, com. Stângăceaua, pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o gospodărie particulară. Au ars cca. 10 tone plante furajere şi cca. 15 ml gard de lemn, fiind salvate anexele gospodăreşti din vecinătate.

Serviciul SMURD din cadrul I.S.U. ”Drobeta” al judeţului Mehedinţi a intervenit la 7 urgenţe medicale.

Locotenent

Flavius ISCRU