Curatenie in Parcul CN Traian

    Conform calendarului de activitai Let’s Do It, Romania din acest an, 2011, inainte de actiunea propriu-zisa va trebui sa avem si un fel de avanpremiera. Plecand de la “necesitatea” noastra si de la ideea unor “pustoiace” din CN Traian (acum nu imi vine in minte decat numele domnisoarei Arlette B) am realizat actiunea la ele “acasa”.
    Astfel, Miercuri, 24 august 2011, incepand cu ora 17:30 va asteptam la Colegiul National Traian pentru a face curatenie!! Astfel de actiuni se vor desfasura pe 24 august in toata tara in vederea pregatirii zilei de 24 septembrie 2011 – Ziua Curateniei Generale in Romania. Am ales aceasta zona datorita acestui eveniment (http://www.facebook.com/event.php?eid=197971840260615)  – Curatarea Parcului Traian creat pe FB.
La aceasta actiune va fi prezenta echipa judeteana LDIR, vom astepta si presa locala si, nu in ultimul rand  pe tine – Voluntarul! La aceasta actiune vom aduce noi, ANDA, tot ceea ce tine direct de aceasta actiune: manusi, saci menajeri, masti de unica folosinta.
Locatie: Colegiul National Traian
Data: 24-08-2011, incepand cu ora 17:30
Daca doriti sa veniti alaturi de noi va rugam urmati linkul urmator pentru inscriere (link dezactivat dupa terminarea actiunii!)

Up-date 24 august, 2011: GATA!! S-a finalizat, cu succes spunem noi, actiunea de salubrizare a parcului Colegiului National Traian. Miercuri, 24 august 2011, incepand cu ora 17:00au inceput sa apara in curtea CN Traian voluntarii dornici sa participe la aceasta actiune. Mai intai si-a facut aparitia echipa coordonatoare a proiectului LDIR pe judetul Mehedinti (Mufturel Augustin, Dascalu Daniela, Daniel Boboiceanu,Ghelbereu Bianca, au absentat, motivat, Ioana Ciurea si Daniela Borontis). Pana la ora 17:40 au aparut si restul voluntarilor – adusi de cei din echipa coordonatoare si, cei mai multi, de cele doua domnisoare din CN Traian care initiasera o actiune de acest gen pe Facebook. Voluntarii au strans in cele doua ore mai bine de 60 de saci de gunoi si mult gunoi de dimensiuni mari: resturi de material de constructii, resturi de mobilier, etc.

La actiune a fost prezenta si presa locala, momentan va putem pune la dispozitie linkul catre stirea difuzata de cei de la Tele 2:
Pe langa aceasta stire am avut si doua aparitii in presa scrisa: marti in cotidianul Datina si joi in saptamanalul Publistar (care ne este si partener media). Multumim pentru difuzare!!  Si, nu in ultimul rand, puteti vedea un mic filmulet cu.. cel mai tanar “voluntar” aici!