2015-NOW

   Usor, usor, incercam sa ne facem planuri, sa proiectam..proiecte, sa avem idei, sa incercam sa vdem cum va arata acest an… Venim, din 2014, cu continuarea proiectului “Transparenta in administratia publica locala prin social media” care se incheie in acest an. Ne-a placut ideea cu acel concurs de afise pentru campania No Hate Speech, dorim sa mai facem unul sau doua concursuri de gen pe alte teme. Asteptam propuneri de subiecte si teme!

     Vom fi si in acest an alaturi de DJST Mehedinti, asa cum am fost si in ceilalti ani iar dumnealor  vor fi alaturi de noi asa cum au fost inca de la inceput (multumim inca o data si pe aceasta cale intregului colectiv si dl director Gabriel Raceanu!).

     Ne-a placut si felul cum s-au organizat si mobilizat tinerii talentati care au participat la spectacolul din 13 iulie, ne dorim macar 1-2 spectacole de acelasi gen si aceeasi anvergura.

  Ne dorim multe, dorim sa fiti alaturi de noi si asteptam, cum am mai zis, propuneri si idei. Noi, in masura posibilitatilor (dar vom incerca si ne  vom da peste cap pentru proiectele care ne plac) vom incerca sa dam viata acelor proiecte.

    Va dorim un an 2015 asa cum meritati, cu succesuri, bucurii si impliniri in toate domeniile!!! Si.. nu uitati  de proiectele din 2015!!


Leave a Reply