Y.U.P.!

yup   YUP!  Am incercat, de ceva vreme, sa punem pe picioare o mica revista facuta de tineri, cu tineri, pentru tineri. Dar..dat fiind costurile deosebite am renuntat la idee dar nu prea. Incercam, timid, sa facem un inceput in aceasta directie in mediul online unde costurile nu sunt asa de ..luat in calcul si..vedem ce ar putea iesi..

Asa ca: daca ai talent la scris, sau cel putin asa crezi, daca iti iese o fotografie deosebita din 10.000:)), daca ai talent la desen, la buchisit prin vreun photoshop sau mai stiu eu ce chestii de gen.. ce sa zic, va asteptam sa vedem ce ar putea iesi dintr-un astfel de amalgam??

Daca doriti sa ne fiti alaturi va asteptam cu cateva detalii despre voi, eventual ceva “monstre” din ceea ce ati facut pana acum. Si, ca uitasem asta, ne puteti trimite toate cele la office@anda-dts.org, va rugam sa treceti in subiect ceva de genul: “YUP – numele vostru”. Multumim, again!!:)

 PS – sigla e facuta cu sprijinul nemijjlocit al domnisoarei B. Carmen (mercic!! si..la acel link gasiti mai multe chestii despre si de la domnisoara in cauza)

Up-to-date:)) si..ca sa incepem cumva am pus pe aici 5 articole realizate in cadrul unui proiect deosebit (din 2011 pana in 2014) avut cu Publistar si Piata Severineana (multumim Mihaela!!!), articole in care am incercat, la vremea aceea, sa prezentam cinci tineri talentati din orasul nostru.. Articolele sunt in forma in care au fost publicate in Publistar la acea vreme, de aceea anumite referiri temporale pot parea necorespunzatoare..


Leave a Reply