Despre campania SMS

covid_sms

UP-DATE 06.04.2020 – Raport WII (30.03 – 05.04)
UP-DATE 30.03.2020 –  Raport WI (28.03 – 30.03)

Campania de sprijinire a celor din aflati in linia intai a luptei impotriva COVID-19 a pornit de la discutii avute cu d-ra Carmen Popescu in data de marti, 24 martie. In aceeasi zi am aflat ca un demers similiar, legat de donatiile prin SMS, il initiase si Silviu Gulei. Din acest punct ne-am unit fortele iar pe drum au mai aparut doi muschetari, d-na Silvia Campeanu care, chiar daca nu este in tara in acest moment, doreste sa sprijine si, ultimul venit in echipa, dl. Ovidiu.

Intr-un final in data de 28 martie, sambata, am reusit sa fim online!! Astfel la ora 13:30 am trimis primul SMS cu textul DROBETA la nr. 8837! Campania COVID-19 la nivel national pe acest numar scurt, 8837, este pornita de Federatia Fundatiilor Comunitare din Romania (carora le multumim si pe aceasta cale!!) si este realizata pe platforma www.donatie.ro gestionata de Asociatia pentru Relatii Comunitare (multumiri si lor pentru ceea ce fac!!).

Din punct de vedere tehnic numarul este accesibil din retelele Digi, Orange, Telekom si Orange in conditiile trecute si pe macheta de promovare. Pentru a nu gresi si a avea informatiile si datele complete va invitam sa accesati www.donatie.ro sau direct pagina Intrebari Frecvente a acestui site.

Ce este de interes pentru donatori si vrem sa sublinem sunt aspectele legate de transparenta, in acest sens noi vom pune la dispozitie pe acest site, in zona Statistici Campanie, numarul de SMS primite (este o informatie care se livreaza saptamanal de cei care gestioneaza sistemul de donatii – in weekend) si, al  doilea aspect, legat de modul in care ajung efectiv donatiile in contul asociatiei noastre.

Puteti lua exemplu donatie mele, am donat in data de 28 martie, factura va fi emisa de operatorul meu in 17 aprilie (si va cuprinde donatia efectuata), factura pe care conform istoricului meu, o voi achita in jur de 10 mai. DUPA plata efectiva a mea a facturii care cuprinde donatia in cauza se va pune in discutie livrarea banilor aferenti acestei donatii in contul asociatiei!! Banii intrati in cont vor putea fi regasiti in aceeasi zona mentionata, Statistici Campanie deoarece aici vom pune la dispozitie si extrasele contului folosit in campanie, prin urmare si aceste sume vor putea fi regasite acolo. Tot legat de aceasta parte doresc sa mentionez ca prin contractul semnat si asumat cu FFCR noi vom pune la dispozitie, sub forma unor rapoarte, toate datele si documentele justificative care sa arate ca toate sumele stranse au fost folosite STRICT in ceea ce ne-am asumat.

Mai jos puteti sa gasiti si scan dupa acordurile de parteneriat cu institutiile pe care dorim sa le sprijin, primul fiind chiar Spitalul Judetean Mehedinti:

Acord Parteneriat Sp. Jud. Mehedinti