Despre campania de donatii

covid_bancaUP-Date 04-04-2020 Am lansat și sistemul  de donații cu cardul!! Accesați DONEAZĂ și aflați exact cum să procedați!

Pe langa campania de donatii prin sistemul de SMS mentionat in rubrica dedicata incercam sa aducem donatii si prin alte sisteme, inclusiv prin donatii directe in contul  asociatiei noastre – RO59BTRL02601205R91671XX deschis la BANCA TRANSILVANIA pe numele asociatiei – Asociatia Nike de Dezvoltare si Ajutorare, CUI 26577410.

La fel cum am mentionat la detalierea despre campania de donatii prin SMS si aici vom asigura transparenta maxima prin detaliile, informatiile si documentele puse la dispozitie in pagina Statistici Campanie.

Suntem disponibili si pentru sponsorizari, sub orice forma, noi suntem inscrisi si in acel registru special tinut de ANAF, registru care permite persoanelor juridice care ne sponsorizeaza sa beneficieze de prevederile legale actuale care sunt legate de sponsorizarea entitatilor de tip ONG.

Va asteptam cu drag alaturi de noi in incercarea de a trece cu bine peste aceste momente nemaintalnite de generatiile actuale!!